Cześć,

dzisiaj chcemy Wam zaprezentować kilka zdjęć, które mieliśmy przyjemność wykonać na warsztatach kuchni hinduskiej w SPOT w Poznaniu. Warsztaty prowadzone były przez bardzo interesujących globtroterów – Jagodę i Sati’ego i pokazały nam wiele ciekawych możliwości na przygotowanie hinduskich potraw z rzeczy dostępnych ogólnie w Polsce. Przygotowywaliśmy m.in. “Vindaloo” czyli ostro-kwaśne curry wieprzowe,  buraczki w stylu południowoindyjskim z koksem oraz ryż basmati ze świeżymi warzywami, cebulka i kminkiem a do tego Chapli Kebab. Bardzo nam miło, że obsługa SPOT uznała nasze zdjęcia za interesujące i postanowili umieścić je w swoim portfolio (m.in. Facebook :) !! Ok, oglądajcie fotki! Pozdrawiamy, Ewa i Bartek

 

Warsztaty kuchnia indyjska SPOT poznań

4 Responses to “Warsztaty kulinarne kuchni hinduskiej SPOT – Cooking Workshops in SPOT Poznań”

  1. Andrusiewicz says:

    ostatnia fota najlepsza :) wyglądacie jak Elżbieta Dzikowska i Tony Halik w kuchni w Indiach, na jednej z wypraw dookoła świata :D

  2. Ola says:

    Jaki przesłodki Ten Hindus:D

  3. Danuta says:

    Wszystkie zdjęcia SUPER !!! Ale moim faworytem jest foto przedostatnie.

  4. Wygląda wyjątkowo smacznie :)

Leave a Reply