Cześć,
dzisiaj chcemy Wam zaprezentować kilka zdjęć, które mieliśmy przyjemność wykonać na warsztatach kuchni hinduskiej w SPOT w Poznaniu. Warsztaty prowadzone były przez bardzo interesujących globtroterów – Jagodę i Sati’ego i pokazały nam wiele ciekawych możliwości na przygotowanie hinduskich potraw z rzeczy dostępnych ogólnie w Polsce. Przygotowywaliśmy m.in. “Vindaloo” czyli ostro-kwaśne curry wieprzowe, buraczki w stylu południowoindyjskim z koksem oraz ryż basmati ze świeżymi warzywami, cebulka i kminkiem a do tego Chapli Kebab. Bardzo nam miło, że obsługa SPOT uznała nasze zdjęcia za interesujące i postanowili umieścić je w swoim portfolio (m.in. Facebook :)!! Ok, oglądajcie fotki! Pozdrawiamy, Ewa i Bartek
ostatnia fota najlepsza 🙂 wyglądacie jak Elżbieta Dzikowska i Tony Halik w kuchni w Indiach, na jednej z wypraw dookoła świata 😀
Jaki przesłodki Ten Hindus:D
Wszystkie zdjęcia SUPER !!! Ale moim faworytem jest foto przedostatnie.
Wygląda wyjątkowo smacznie 🙂